Het sportprogramma van de lokale omroep is een drie uur durend radioprogramma dat een gevarieerd sportaanbod heeft. Sport op zondag wordt sinds 5 september 1997 op zondagmiddag uitgezonden. Het programma duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur, waarin diverse verslaggevers langs de lijn live-verslag doen van de wedstrijden.
Om een zo volledig beeld te geven wordt er in het sportprogramma’s niet alleen verslag gedaan van de sportwedstrijden op zondag, maar is er ook aandacht voor de zaterdagsport en overige sportactiviteiten die in Ooststellingwerf plaatsvinden of de Ooststellingwerfse sporters ondernemen.
Persoonlijke gesprekken bij het (sport-)nieuws wisselen elkaar op een vanzelfsprekende manier af met vaste sportonderwerpen die wekelijks in de uitzending terugkomen.

Zo ook om half vijf als de actuele weersverwachtingen vanuit Meteo Bosweer in Appelscha worden besproken en kan men rond kwart voor vijf de uitslagen van voetbal- en korfbalwedstrijden van het weekend verwachten.
De samenstelling van de sportuitzendingen worden wekelijks gecoördineerd door het driemanschap Jitze Hofstra, Hans Koopmans en Koert Donker. Iedere sportuitzending wordt per toerbeurt verzorgd door een technicus en presentator van dienst.
Sinds jaar en dag heeft de lokale omroep Odrie een goede band opgebouwd met de sport in Ooststellingwerf. Bijna ieder sportpark in de gemeente wordt opgesierd met een reclamebord, dat door de clubs worden geschonken.


Koert Donker langs de lijn


Wim hunneman langs de lijn


Rink Haanstra lang de lijn


            Samenstelling en coördinatie: Koert Donker

Techniek en muziekkeus: Peter Cruiming, Andries Oppersma  en Alexander den Hertog (bij toerbeurt)
Presentatie: Hendrik Betten, Marry de Vos, Hans Koopmans, Wiebe Duin en Jitze Hofstra.(bij toerbeurt)
Verslaggeving langs de lijn: Wim Hunneman, Rink Haanstra en Koert Donker.

Uitslagenverwerking:


Algemeen:

Vertegenwoordiger van de sectie SPORT in de Programmastaf: Koert Donker
Er wordt tweemaal per jaar vergaderd door de sportmedewerkers.
ODRIE-sport is te bereiken via: tel. 0516 520770 (studiolocatie) en via e-mail: info@omroepodrie.nl of sport@omroepodrie.nl                                                                                                                         top
LUISTERAARS LUISTEREN NAAR ODRIE,
ODRIE LUISTERT NAAR DE LUISTERAARS!