LUISTERAARS LUISTEREN NAAR ODRIE, 
                 ODRIE LUISTERT NAAR DE LUISTERAARS!


Odrie - dat staat voor Omroep Organisatie Ooststellingwerf - 
is in de lucht sinds 16 december 1995. De gemeente Ooststellingwerf ligt centraal in het noorden van ons land, aan de Friese zijde van de grens met Drenthe
Studiolokatie : Snellingerdijk 39, 8431 EJ Oosterwolde
Telefoon ´s avonds na 7 uur : 0516-520770
Algemeen email : info@omroepodrie.nl    Klik op gele blokje voor live-stream


 

 

Luisteren via Internet is ook mogelijk via:

 Winamp, iTunes 

https://streamer01.digi-expert.nl:2199/tunein/alexander.pls

 Windows Media Player 

https://streamer01.digi-expert.nl:2199/tunein/alexander.asx

 Real Player 

https://streamer01.digi-expert.nl:2199/tunein/alexander.ram

 QuickTime 

https://streamer01.digi-expert.nl:2199/tunein/alexander.qtl


Lees meer >>

Beste Sport liefhebber,
Odrie Sport heeft dit Paasweekend een aangepast programma.
Aangezien alle wedstrijden zijn verspreid over zaterdag, zondag en maandag hebben we besloten alleen maandag uit zenden. Het programma is, ook door vakanties, ingekort tot 2 uur. Van 14.00 uur tot 16.00 uur kunt u luisteren naar het “Live” verslag van 2 wedstrijden.
In Donkerbroek zit Koert Donker bij de wedstrijd SV Donkerbroek – Stanfries. en bij DIO/Oosterwolde zit Hans Meijer bij de wedstrijd DIO/ Oosterwolde – Renado . Beide wedstrijden beginnen om 14.00 uur.
Donkerbroek speelt zaterdag tegen Zevenhuizen en kan bij winst op maandag kampioen worden in de wedstrijd tegen Stanfries.
De volgende wedstrijden zijn reeds op donderdag 18 april gespeeld.
In de 3e Klasse D won Trinitas met 1-0 van Oldeholtpade en won DIO/Oosterwolde met 1-5 van Read Swart. Trinitas maakte daardoor een sprongetje naar de 5e plaats net voorbij DIO/Oosterwolde. Dwingeloo – Mildam werd 1-1 en USV -Oldemarkt werd 0-3.
In de 5e klasse C won Yde de Punt met 6-2 van Sport Vereent.


Lees meer >>

Piratenteam van Odrie overhandigt twee duo scootmobielen aan Stellinghaven
Met evenveel enthousiasme als dat men er als piratengroep van de lokale Omroep Odrie het laatste half jaar aan de dag legde om het doel te bereiken heeft  het verpleeghuis van Stellinghaven ZuidOostZorg zaterdagmiddag voor de zowel de locatie Oosterwolde  als die in Appelscha twee duo scootmobielen in ontvangst mogen nemen. Dat gebeurde tijdens de door Stellinghaven verzorgde muzikale middag, waar het team van Odrie de twee mobielen vanuit de schuifdeuren binnenreden en onder luid applaus aan de enthousiaste bewoners presenteerde. ZuidoostZorg manager Jeanet Poelhuis nam de prachtige cadeaus in ontvangst.
“Het gepassioneerde en enthousiaste team van Odrie hebben op korte termijn iets voor elkaar gekregen waar wij ontzettend blij van zullen worden. En wij dat zijn dan de bewoners in onze locaties Oosterwolde en Appelscha” liet Poelhuis in haar toespraakje vooraf al even weten. “Ongelooflijk wat jullie allemaal hebben gepresteerd om ons met deze komende verrassing te verblijden. Grote dank richting de mensen van het piratenteam”.
Het initiatief werd zo’n half jaar geleden opgezet door het piratenteam van Odrie, dat met zes medewerkers op zaterdagavond een muziekprogramma alla de piraten uit jaren70 tot 90 verzorgt. Door middel van een daverende feestavond in de Lindehoeve in Appelscha, sponsoring door een 43-tal bedrijven uit Oosterwolde en Appelscha en medewerking van de muzikanten die een bijdrage leverden voor de feestavond is een voorop uitgekozen goed doel op deze wijze tot stand gekomen. Van de geldmiddelen konden zodoende de twee duo scootmobielen betaald worden.


Lees meer >>

LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
De lokale omroepen Radio Weststellingwerf Centraal en Odrie in Ooststellingwerf gaan nauw samenwerken. Beide omroepen blijven vooralsnog zelfstandig, maar per 1 april aanstaande zullen hun programma’s via beide zenders gezamenlijk worden uitgezonden. Mogelijk vloeit op langere termijn uit deze innige samenwerking een volledige fusie voort. De verregaande samenwerking is noodzakelijk geworden doordat de landelijke overheid minder lokale omroepen wil; momenteel zijn dat er nog 260. Het streven is om minder, maar grotere streekomroepen te vormen.

Twee jaar geleden vonden de eerste voorzichtige bestuurlijke besprekingen tussen Odrie en Centraal plaats. Aanvankelijk wilde de OLON (de overkoepelende Organisatie voor Lokale Omroepen in Nederland) in zuid-Friesland één streekomroep voor de gemeenten Heerenveen, Opsterland, Smallingerland en Oost- en Weststellingwerf. Vanaf het begin keerden Odrie en Centraal zich fel tegen deze plannen. Dat was de reden voor beide besturen om zelf het initiatief te nemen tot een vorm van vergaande samenwerking.


Lees meer >>

Vacatures
Secretaris van het bestuur.

Nadere informatie over de functie van secretaris van het bestuur van de omroep.
Je maakt volwaardig deel uit van het bestuur, dat bestaat uit 6 personen. Er wordt gemiddeld 1 keer per maand vergaderd. De taak van de secretaris bestaat in nauw overleg met de andere leden van het bestuur, maar vooral met de voorzitter o.a. uit:
 Het opstellen van de agenda en de uitnodiging voor de bestuursvergadering
 Het notuleren tijdens de bestuursvergaderingen
 Het bijhouden van de actielijst en de nakoming van de actiepunten.
 Verzorgen van eventuele correspondentie (schriftelijk en email), voortvloeiend uit de bestuursvergadering.
 Deze functie is op vrijwillige basis, evenals alle medewerkers bij Odrie
Ben je geïnteresseerd in (één van) deze functies, stuur dan een email naar

info@omroepodrie.nl t.a.v. het bestuur, of neem contact op met de voorzitter Arie den Blanken, tel. 06-51 58 20 74.

Lees meer >>

SHANTY CAFE, POPPODIUM, Muziek met Trox

Playlist e.d. zie : www.shantycafe.nl
Nu ook Muziek met Trox op www.delogten.nl
POPPodium en Aan Tafel Met Muziek zie : 
www.delogten.nl

 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Beste Sport liefhebber,
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact